30.07.09

life on MTV

nüüd on võimalik näha pooliku loo muusikavideot ka neil keda paar kuud tagasi esmaesitlusel ei olnud. the sooda video avalikustamise kohta inffi jagada ei oska.

29.07.09

vc

kirjutasin ka lõpuks aegade esimese kaaskirja. ära saata veel ei lubata, ju ei maksa mind suurt usaldada.

27.07.09

tuleb meelde

märkasin jälle, et mingi 90ndal aastal sündinud tatid on 19 aastat vanad.


püüan ennast ikka aja kulgemise peale mõtlemisest säästa aga kui ema saadab aiamaale vaarikaid korjama ning kui kohas, kus justkui eelmisel aastal veel isaga õunu ning marju korjatud, ilmuvad ühtäkki välja arusaamatult ärritunud politseid ja peksa lubavad maaomanikud, kes ei oska kohe seletada, et maa on juba 5 aastat tagasi erastatud, tuleb jälle kummaline kurvatunne peale, et miski pole enam endine.
räpinas ehitatakse ja lammutatakse viimasel ajal päris palju. kinnisvara- ja muu arenduslikus mõttes on muidugi tore, et näe, areneb aga tundub nagu meelega tahetakse minu kogemuslikke mäletamisi rikkuda. kõige kummalisem on ilmselt see, et praktiliselt terve minu lapsepõlve ehitatud ja pooleli seisnud ehka pole enam ehka vaid varsti mingi maja.

pagan kui hea koht oli see aiamaa. kõik allesjäänu minu vanemate istutatud ja nüüd tahetakse peksa anda. tra, ma saadan neile postkaardi!
"uus" aiamaa on muidugi produktiivsem- uuemad vaarikapõõsad, (mis muide on minu võidetud selgusetu süsteemi alusel mingil rahvaüritusel,) porgandid, suvikõrvitsad jne.
õunu tuleb ka see aasta aga nende kättesaamiseks tuleks juba mingite hullumeelsete juurde raksu minna.

ära usalda kedagi

ta on veel noor, liiga noor.