18.03.10

eesmärk: korrastamine 2

täna oli õnne tammsaare korterit veidi kolast vabastada.
ehk on muud õnnegi olnud aga ei tule meelde.

15.03.10

eesmärk: korrastamine 1
















need pooleliolevad karbid on põhjus miks lisaks "kunstikolale" olen kokku krahmanud ka mahakantud elektroonikat. nende ülesandeks on teha heli ning loodan, et sarnaseid tuleb veel.
eelnevas postituses kirjutasin kuidas avanes võimalus veidi kola hõredamaks saada.
kuigi mul on emotsionaalne side hüljatud elektroonikaga (see on juba pikem jutt, ehk kunagi hiljem), siis päris kasutute juppide vahele ka ära kaduda ei tahaks.

pildil olen jäädvustanud kogu senise kraami. seda on seal tervelt 2 kastitäit ning ajab ülegi. oleks veel rohkem kui tammsaare korterist poleks mitut "minu" arvutit välja visatud. enda süü muidugi, et sinna jalgu jätsin, kuid võinuks enne teatada : (.
oleks kettad ja mõndagi muud välja võtnud. muuhulas läks ka tükike ajalugu, mille viimase osa ka lahti lammutasin. olgu see siin väike tagasihüüd. igatsen sind.



niipalju kergenduseks, et päevapikkuse töö tulemusena sain üsnagi soliidse hunniku kraami, mille julgen kõrvaleheidetuks tunnistada. lahti paraku sellest niipea ei saa, sest lasin võimaluse mööda. kahju on ka selle pärast, et seal samas mahajäetud arvutite nurgas oli veel võimalus nii mõndagi harvestida. pilt enamikest kondekatest ja nuppudest ning mõnest kiibistki tühjaksnopitud trükkplaatide hunnikust, näe:

nüüd mahub kogu kraam ühte karpi, kõik LED-tuled, nupud, juhtmed ja muu kilekottidesse sorteeritud. kusjuures avastasin enda jaoks floppydiskettide lugeja. nimelt saab sellest osaliselt skulptuuri vms ehitada (paistab ka pildil- lennukimootori moodi) ning korpuseplekist murtud ja painutatud osadega lappisin kokku ühed kallid ja peened kõrvaklapid. mingi hetk püüan tagantjärgi dokumenteerida ka seda.

ära usalda kedagi

ta on veel noor, liiga noor.