22.03.10

eesmärk: parandamine 1

juhe muusikakeskusest diivanini oli liialt lühike ning mõistagi tõmbasin hämaras liikudes selle õnnetult puruks. õnneks arvuti audioväljund ei kannatanud ning filmiõhtu huvides tegin kiire paranduse. (igal juhul tasub juhtmeid ja elektroonikat korjata. kahepealine 3,5mm stereojuhe on pärit varemmainitud kooli arvutikola hulgast.)
hommikul nokitsesin juhtme stabiilsemaks ja praktilisemaks. üks ots (roosa) jäi tulevikku ootama ning roheline läks käiku vajaliku juhtme parandajana. sättisin, et parem ja vasak kanal ikka klapiksid, selle kindlakstegemiseks on mul ehitatud led-lambi, juhtmetest ja patareist "juhtivuse indikaator" : D ning pärast tinutust kuumutasin termokahaneva toru ka ümber.
lisaks pikenes audiojuhe pool meetrit. enam ei viitsi küll ära lõhkuda.

eesmärk: korrastamine 3

mul oli pikka aega kingakarp täis pabereid, mis pärast karbi euroopasse saatmist vedelema jäid.
otsustasin need ette võtta, et natukenegi "ruumi" võita.

loobutud sai mõõdukast hunnikust paberitest, millest enamik kandsid mõistagi mälestusi ning tundusid mingil eluetapil tähtsad. läks palju tarkadest raamatutest paljundatud lehti, vaevalt neid siiski lugema hakkan ning joonestusülesandeid ja palju muud. muuhulgas saksakeelne värviteooria ning paar aastat tagasi "varastatud" 50-liitrise metalltünni infosilt. [selle abil tegin kunagi kindlaks, et sees olnud polüuretaani (vms) jääk oli veeslahustuv ning polnud tervisele ohtlik.] 5-aastane referaat-ettekanne kiremõrvaritest tundus allesjätmiseks liialt hirmuäratav.
alles jäi siiski rohkem pabereid. viljandis ja tartus prinditud/tehtud tööd pole küll mingid šedöövrid, kuid ära visata ikka ei anna. paks mapp valguskujundusematerjalidega on kunagi nii palju vaeva näinud, et ei saa lihtsalt kaduda ning personaalsed paberid on personaalsed. vms.
nüüd on küll paberite hunnik madalam aga sobivat karpi ikka ei ole.
viskasin kõik ühte puuviljakasti ning lükkan esikusolevasse riiulisse.
ilmselt aeg kärbib tulevikus pabereid ja nende mälestusi veelgi.

ära usalda kedagi

ta on veel noor, liiga noor.